2010. november 4., csütörtök

Az első munkanapom


Na képzeljétek, találtam melót. Ma kezdtem. De nem merem elkiabálni, mert egy most születő cégben, ezért nem is mondok még sokat csak annyit, hogy a magyar piaccal kell majd foglalkoznom. Tök jóóóóó!!!!!
A csapatban több külföldi is van, mivel sok küldöldi képviselő lesz, így külön örülök.
Az egyetlen dolog, hogy még nem tudom mennyiért. Most gyűjtöm be a szükséges papírokat a szerződéshez. Hát nem kívánom senkinek ezt a küldözgetést. Először elküldtek, hogy iratkozzal fel a munkaügyi központban, onnan elkültek az önkormányzathoz, hogy csináltassak lakcímkártyát, meg nyilatkozatot a családi állapotomról. Persze lakcímkártyát csak akkor kaphatsz, ha már van melód, és családi állapot nyilatkozatot meg csak akkor ha van lakcímkártyád. Szóval itt minden üt mindent. Most az van, hogy holnap meg kell kérnem a főnököm, hogy írjon nekem egy előszerződést, amiből az önkormányzat látja, hogy nem csak kitalálom, hogy lesz munkám. Így felvesznek a munkaügyi központ listájára, és ezután lehet szerződésem, miután meg tudom csináltatni a lakcímkártyát. Nektek is úgy tűnik, mint egy bonyolult matematikai képlet???
Szóval egy szó mint száz, most a leendő főnökömtől függ, hogy megírja e nekem ,ezt az elő izét. Persze neki, azért, kell hogy be legyek jelentve a munkaügyi központba, hogy tudja mennyi adót kell utánnam fizetnie. Vagy mert így kevesebbet kell majd neki fizetnie, nem tudom ezt sem biztosan.
Az tuti, hogy ha ezért nem lesz munkám, akkor kijelenthetem, mióta minden könnyebb (az eu miatt) azóta minden ugyanolyan nehéz.
Ne aggódjatok, ha nem értitek!

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok!!! Grottaglie cityben ez nem kis teljesítmény! Drukkolok, hogy jol menjen minden! majd meselj! :)

    VálaszTörlés
  2. Ez tipikus Maresz :) Tsók

    VálaszTörlés
  3. Éljen éljen!!!
    Jipííí jupííí! :)
    Az a lényeg, hogy lesz melód :)
    Legalább visszaszoksz a pörgéshez és a sok sok buta feladathoz :)

    Cuppa

    VálaszTörlés
  4. koszi mindenkinek! :) ez a resz eleg hirtelen felindulasbol irodott. szerencsere rogton igent mondtak az eloszerzodesre, es mar nem vagyok olyan ideges. meg hat ha mar tetszik a melo, meg a kollegak is, akkor vm gubancnak muszaj lennie! :)

    VálaszTörlés