2010. május 18., kedd

Bell aki mindent meglel

Rá kellett hogy jöjjek hogy a jó kislányság nem tartott sokáig. Most hogy már megszokott minket a kis Bell több mindent mer megcsinálni. Pl a cipők és papucsok soha sincsenek biztonságban tőle. De hát ez elég általános dolog. A legutóbbi hobbija a fürdőben lévő kefe elcsenése. Néha Tom Cruise-t is meghazuttolja, gondolja ő, tiszta mission impossible. De persze mindíg észreveszem. Rajtam nem tud kifogni.
Legutóbbi türelem próba a póráz. Muszáj volt már rátennem, mert mi a város közepén lakunk és féltem hogy elütik. Persze mondanom sem kell, hogy az elején kb méterenként álltunk meg, mert nem tetszett neki ez az irányítanak dolog. Aztán kezdett egész jól belejönni. Korán reggel meg későn este jön mellettem mint a kisangyal. Napközben mikor vannak emberek az utcán persze lebetonozódik és nem mozdul. Nehogy véletlenül lássák milyen ügyes. Most van új taktikám. Mindíg viszem magammal a kis kutyakajás zacskót és ha lecövekel csak megcsörgetem és már jön is. Amúgy még mindíg nincs okom panaszra, okos kiskutya ez.
Megint voltunk vele állatorvosnál, és most egyáltalán nem sírt. Mondjuk lehet azét mert épp porszívósat játszott. Kiszórtak elé egy rakat kaját amíg kapta az oltást. Kb 2 másodperc alatt betolt egy fél zacskó kutyakaját. :)
Amúgy azért írok megint Bellről, mert nagyon nem történt semmi hétvégén. Meg ő tölti ki most a hétköznapjaimat. Jó móka, meg jó kis türelem játék is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése