2010. június 23., szerda

Kutya ovi délután

 Képzeljétek tegnap délután dog sitterkedtem kicsit. Amikor Rómába mentünk otthagytuk a kutyit a Giorgio egyik ismerősénél 3 napra. Most pedig neki volt szüksége segítségre. Nemrég kapott ajándékba egy kis németjuhászt, akinek állatorvoshoz kellett mennie. Mi most akartuk vinni a miénket, így felajánlottuk, hogy visszük őket együtt. Egész délután nálunk volt a kutyi, mert csak este mentünk orvoshoz, és előbb idehozták. A Bell nagyon be volt szarva tőle, pedig ő a nagyobb. :) Mindíg valamelyik sarokban ült elfordulva. Én próbáltam őket barátkoztatni, de semmi. Lehet attól ijedt meg, hogy a német juhászban valahogy látszott, hogy jobban benne vannak az ösztönök. Sokkal nyugodtabban és határozottabban viselkedett. Miközben a Bell vagy menekült előle, vagy ugrabugrált összevissza. Aztán elaludtak mind a ketten. A Bell előbb felébredt és így végre játszhatott ahogy neki tetszett, amíg a másik még aludt, vagy félkómában volt. Elkezdte össze vissza nyalni, rágcsálni meg dugdosni az orrát a fülébe. Látszott rajta hogy megnőtt az önbizalma...:) Mivel Zamira még ennek ellenére sem kelt fel. Aztán mikor felébredt elkezdődött a kergetőzés. Persze a menekülő mindíg Bell volt. :)
A helyzet akkor változott, mikor kivittük őket. Mivel Zamiranak ez az első pórázas élménye volt, nem akart sétálni. 10 körömmel kapaszkodott a betonba, és egy lépést sem tett. Na ez erőt adott a Bellnek, látván hogy ő simán sétál, mert már megszokta a pórázt. Ő lett a főnök. Agyba főbe ugrálta Zamirát. Azt mondjuk látnotok kellett volna, ahogy bementünk a rendelőbe. Egy kis lejtőn kell lemenni. Egyik sem akart valahogy bejönni. Így mind a kettő széttett lábakkal síelt le. :) Iszonyat édik voltak.
Képzeljétek a Bell már 6,60 kg-os. Egy hónapja még csak 2 volt. És az állatorvos látván ezt visszatért arra a véleményre, hogy nagyra fog nőni. Neeee...nekem már ez a méret is bőven elég. :) De amúgy nagyon okos, és jól viselkedik. Már ül, meg jön simán vezényszóra. A pisit 3-4 órán túl nem bírja tartani, de már ez is valami.

Íme, ilyenek voltak ketten együtt:




















3 megjegyzés:

  1. Nagyon Édik :)) Okos kis pofija van Bell-nek :)
    A lakiról is csinálhatnál egy kis bemutatót, ha van kedved... Szép nagynak néz ki, csak hogy el tudjam képzelni hol tengeted napjaidat :) Pusszancs

    VálaszTörlés
  2. Okos is. Sőt egyre okosabb.
    A lakást majd max emailben, mert nem akarom feltenni internetre. Ki tudja, hátha vm antikváriusnak megtetszik a nagyszoba bútor. :D Meg elég lepusztult még a hálót kivéve, azért sem akarom mutogatni. Majd ha lesznek új bútorok. ;)

    VálaszTörlés
  3. Rendicsek, ahogy érzed :) Tengerparti bemutatóról is szívesen olvasnék, persze képes prezentációval :) Azt csak nem csórják el :D Hadd irigykedjek már egy kicsit :)))

    VálaszTörlés