2010. június 7., hétfő

Ha végre itt a nyár....

És igen, végre végre itt a meleg, lehet menni pulcsi nélkül is a tengerhez. Ki is használtuk a jó időt, egész hétvégén lent voltunk a parton. Plussz Giorgio egyik haverjának jöttek északi haverjai Vicenzaból látogatóba, így este is volt hepajozás. 3 napon keresztül minden este grill party, meg vacsorák....bélszín, kagyló miegymás. nyami :)
Szombaton ezzel a Vicenzai párral voltunk lent a tengernél, jó volt, aranyosak nagyon (meg is lettünk hívva hozzájuk(. Egy ilyen öbölszerű partszakaszra esett a választás, ahol a part homokos de körbe sziklákkal övezett. Nagyon szép hely, főleg estefelé mikor megy le a nap. Vasárnap meg egy nagyobb itteni haveri társasággal mentünk ugyanarra a partra. Volt zene meg büfé. Ezt csak azért írom, mert az ingyenes részeken általában csak a partot találod, különböző szolgáltatásokat nem. Azt nem mondanám hogy csoki vagyok, de azért valami már látszik. :)
Elmesélem a szerdát is. Tudjátok itt ünnep volt. Nem volt nagyon meleg, de mi úgy döntöttünk lemegyünk a tengerhez a kutyával egy sétára. Imádnivaló volt, ahogy szökcsédelt a homokban, leginkább egy kis barira emlékeztetett. Én bementem térdig a vízbe de nem jött utánnam, így a Giorgio gonosz módon kicsit bedobta, szerencsére csak vállig merült el. :)
Nagyjából ennyi az elmúlt napok történése. Még mindíg írjuk a pályázatot. 
Amúgy a komment részbe ti is írhattok nyugodtan kivel mi van. Nem feltétlenül az irományaimról.:)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése